Следвайте Гласове в По-вероятно е да има правителство с третия мандат.

...
Следвайте Гласове в По-вероятно е да има правителство с третия мандат.
Коментари Харесай

Бойко Борисов предложи разговори с президента за правителство с третия мандат

Следвайте " Гласове " в 
По-вероятно е да има държавно управление с третия мандат. Това съобщи на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.  " Няма по какъв начин да се пречупим - нито те, нито ние, това ме води към третия мандат. Рисковано е с първия мандат, само че ние ще предложим държавно управление, би трябвало да създадем държавно управление с третия мандат ", изясни Борисов, представен от Българска телеграфна агенция.

Според него третият мандат би трябвало да отиде там, където ще има държавно управление, и това би трябвало да се изговори при президента.
На Консултативен съвет по националната сигурност, призован от президента, водачите на партиите би трябвало да кажат какви задължения ще поемат, счита водачът на ГЕРБ.
Това би трябвало да се приказва с президента - всевъзможни разновидности за третия мандат. Трябва да има държавно управление, добави Борисов.

Аз не мога да кажа на президента коя партия е подобаваща. Затова има основан орган в Конституцията - Консултативен съвет при президента. На този точно съвет водачите би трябвало да кажат кой по какъв начин вижда и с кой мандат неговите гласоподаватели биха подкрепили, и по какъв метод, държавно управление, с цел да можем да сме ангажирани, добави още водачът на ГЕРБ.
Според него егото у политиците би трябвало да изчезне. Аз заобикалям тези срещи, с цел да не ги възпра. Те би трябвало да се проведат при президента, сподели Борисов.
Във вторник представители на парламентарните групи (ПГ) на ГЕРБ-СДС и " Продължаваме Промяната " ще се срещнат в постройката на Народното събрание, удостовери Борисов. Разговорът ще е на експертно равнище, като ГЕРБ ще бъде представлявана от Десислава Атанасова като ръководител на ПГ на ГЕРБ, Кирил Ананиев, Деница Сачева и Делян Добрев.
Бойко Борисов съобщи, че всички партии би трябвало да се водят от крайния резултат - да има постоянно държавно управление с работещ парламент.
Не бързаме за избори. Не е това задачата, само че поехме ангажимент да подкрепим този диалог. В момента Народното събрание е на извънредно равнище - страхотни зам.-председатели, разяснява той.
 

Относно решението на Народното събрание за смесено гласоподаване - с хартиени бюлетини и машини, водачът на ГЕРБ счита, че би трябвало да се върне доверието в машините.
" Защо страната не пусна конкурс за произвеждане на български машини? Да се направи държавно дружество, в случай че би трябвало ", добави той.
" Антикорупционна коалиция - ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Демократична България, " Български напредък " - признати в правна комисия и двата закона на Политическа партия и на Министерския съвет. Огромна антикорупционна коалиция. Тук буди неразбиране - Политическа партия не вземат участие в правна комисия по техния закон, а в комисията за Министерство на вътрешните работи господин Петков предлага да не се преглежда въобще. Сиреч - главната им опорка в предизборната акция я заличих с един размах ", акцентира Бойко Борисов и добави, че със 150-160 депутати имат болшинство и за конституционни промени ".
" Украинското знаме седи от първия ден в централата на ГЕРБ. Огромно болшинство, голяма коалиция - 175 " за ". Тук също буди неразбиране, че единствено 44 депутата от Политическа партия са го подкрепили ", разяснява водачът на ГЕРБ и за решението да бъде изпратено оръжие на Киев.
 
Източник: dnes.dir.bg
 
 
 
 
 
 
 
27 Sep 202289505 Sep 2022108207 Апр 2022312825 Март 2022147001 Март 2022206516 Фев 20224114КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022117219 Окт 202265521 Окт 2022125324 Sep 20222420
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР